Èxit de participació en la III Jornada del sector Porcí

Més de 200 persones del sector es troben a la III Jornada del Sector Porcí

 

El passat 27 de setembre la III Jornada del Sector Porcí va acollir a més de 200 persones a les instal·lacions del Sindicat Agrícola de Sant Guim de Freixenet. La cita va ser tot un èxit de participació i els assistents vam poder gaudir d’interessants ponències sobre les últimes novetats del sector.

 

La jornada que va portar per títol “Sou els primers” va comptar amb la inauguració oficial per part de la Directora General d’Agricultura i Ramaderia de la Generalitat de Catalunya, Elisenda Guillaumes. A continuació, els assistents van poder aprendre sobre “Quines normatives són de nova aplicació al sector ramader i agrícola?” una xerrada a càrrec de Gemma Teixidió i Joan Coromina, directors de Nexes Eix Ambiental. Després va ser el torn de la Directora de l’Education Animal Welfare Center de l’UAB, Eva Mainau amb la seva ponència  “Com puc millorar el benestar animal a la meva granja amb petits canvis?” i finalment, va ser el torn del director de Riera Roura, David Vidal que va parlar sobre “La Geopolítica del comerç de cereals”.  

 

En acabar les ponències, vam poder gaudir d’un còctel i networking on vam compartir una agradable estona amb companys i companyes d’empreses amigues.

 

Activitats com aquesta ens permeten assolir alguns dels nostres objectius com són fomentar el treball en conjunt, per tal de generar dinamisme econòmic, feina i un model de desenvolupament professional i personal vinculat al territori. 

 

Moltes gràcies a tots per la vostra participació i per deixar-nos formar part del vostre equip!