SOSTENIBILITAT
Passem del compromís a l'acció per a la sostenibilitat del sector
Repte descarbonització 2030: projecte transversal que engloba totes les etapes productives: formulació de pinso, disseny d’instal·lacions, maneig,benestar animal, estalvi d’energia, bioseguretat, reducció d’emissions, depuració de purins.
Amb una aposta decidida per l’economia circular que enllaci el sector agrícola, el ramader, l’industrial i amb el màxim respecte vers l’entorn dels nuclis de població.
Fa anys que vam iniciar el camí de la Sostenibilitat. Va ser la primera gran referència de bioenergia aplicada a la indústria agroalimentària, i líder en estalvi d’emissions de CO2 al sector alimentari, reemplaçant totalment el consum de gasoil.
>> Reducció emissions GEH: 2.258 tones CO2/any.
>> Reducció dels gasos amb efecte d’hivernacle, impacte directe sobre la mitigació del canvi climàtic.
>> Aprofitament dels recursos forestals de manera sostenible i prevenció dels incendis forestals.


COMPROMESOS
La igualtat de oportunitats
Fundació Alba
Banc d’Aliments
La cultura
Castell de Concabella
Biblioteca de Sant Guim
Escola de Sant Guim
L'Educació
Universitat de Lleida
Centres de FP
L'Esport
Pádel Sant Guim
La lluita contra el despoblament rural
Granges i generació d’ocupació en llocs molt petits